Byty Harfa Park – bydlení v Praze

Byty Harfa Park – bydlení v Praze

Datum publikace článku: 19. 03. 2013

Z původní industriální čtvrti se v uplynulých deseti letech stalo velmi atraktivní místo pro bydlení, podnikání i aktivní odpočinek. První dvě etapy výstavby, dokončené v letech 2007 a 2008, přinesly tisíc nových bytů. V dalších etapách vzniklo dalších tisíc bytů. Jednotlivé objekty tvoří ucelené bloky, mezi kterými jsou místním obyvatelům k dispozici nová sportoviště a hřiště, nové obchody a mnoho nových služeb.

Nové byty s promyšlenými detaily

Harfa Park je ideálním místem jak pro bezpečný a pohodlný rodinný život, tak i pro ty, kteří si chtějí užít městský život s vědomím, že nákup bytu byl velmi výhodnou investicí.

Příroda a sport

Vydáte-li se do blízkého parku Rokytka s dětmi, oceníte krásné dětské hřiště s názvem Park Zahrádky. Najdete na něm velkorysé herní prvky pro malé i velké děti, včetně tolik milovaného tobogánu. Na své si přijdou i dospělí. Pro ně je v parku Fitness louka Rokytka s úžasnými cvičebními pomůckami, ve stylu seriálu Flintstoneovi.

Krásně pojatá krajinná architektura parku pak přímo vybízí k procházkám mezi vzrostlými stromy podél říčky nebo kolem jezírka. Sportovci ocení napojení na vysočanskou cyklostezku, která je rájem pro běžce a cyklisty každého věku.

<< Zobrazit všechny aktuality